home > Nieuws > BUKO Infrasupport opent vestiging in Eindhoven

BUKO Infrasupport opent vestiging in Eindhoven.

BUKO Infrasupport opent vestiging in Eindhoven.

07
03

BUKO Infrasupport opent een nieuwe vestiging aan de Hooge Zijde in Eindhoven. Vanuit deze locatie kan BUKO Infrasupport klanten in de regio Zuidoost Nederland nog beter van dienst zijn. Tijdens een feestelijke bijeenkomst heeft algemeen directeur Martin Meerkerk op donderdag 3 maart de zevende vestiging van BUKO Infrasupport officieel geopend.

“De nieuwe vestiging versterkt onze positie in Eindhoven en omstreken,” zegt algemeen directeur Martin Meerkerk. “De ligging van deze vestiging voorziet in een betere bereikbaarheid in deze regio. Tevens draagt het bij aan onze groeiambitie om landelijke dekking te realiseren zodat wij onze klanten in geheel Nederland compleet kunnen ontzorgen.”

Over BUKO Infrasupport
BUKO Infrasupport blinkt al 25 jaar uit in het ontzorgen van haar afnemers op het gebied van (tijdelijke)verkeersmaatregelen zoals wegafzettingen en omleidingen. De wensen van de klant én wegbeheerders worden daarmee verenigd waarbij de doorstroming voor het verkeer en veiligheid voor weggebruikers en (eigen) medewerkers centraal staan. Er werken ruim 100 medewerkers vanuit zeven vestigingen van BUKO Infrasupport. Daarnaast werken 22 medewerkers bij de recent door BUKO Infrasupport overgenomen Visser Infra Service met vestigingen in Assen en Almere.
http://www.bukoinfrasupport.nl