home > Nieuws > BUKO Infrasupport opnieuw trotse partner Gemeente Rotterdam

BUKO Infrasupport opnieuw trotse partner Gemeente Rotterdam.

BUKO Infrasupport trotse partner Gemeente Rotterdam.

18
09

BUKO Infrasupport is ook de komende jaren weer partner van Gemeente Rotterdam op het gebied van tijdelijke verkeersmaatregelen.

In het een langdurige aanbestedingstraject is het opnieuw gelukt om de voordelen van het partnerschap met BUKO Infrasupport bij de opdrachtgever aan te tonen en tegen een scherp tarief aan te bieden.

De gemeente Rotterdam maakt werk van haar verantwoordelijkheid op het gebied van veiligheid, bereikbaarheid en doorstroming. Om hierin de juiste keuzes te maken denkt men zo vroeg mogelijk in het proces na over de juiste toepassing van verkeersmaatregelen. Wanneer dit kort voor de uitvoering van een werk nog moet worden bepaald  is de kans groot dat belangrijke details over het hoofd worden gezien met frustratie van bewoners, bedrijven en weggebruikers tot gevolg.

BUKO Infrasupport wil vanuit haar rol als specialist op het gebied van verkeersmaatregelen de verbindende schakel zijn tussen de verschillende stakeholders. Op die manier komt BUKO Infrasupport tot een afgewogen advies. Aan de hand van de verkregen inzichten worden de werkzaamheden op een zo efficiënt mogelijke manier gefaseerd en uitgevoerd. Ook wordt de dienstverlening van BUKO Infrasupport ingezet bij de vele evenementen die in Rotterdam worden georganiseerd. Tijdens de uitvoering van wegwerkzaamheden en evenementen die verkeershinder tot gevolg hebben houdt BUKO Infrasupport actief de vinger aan de pols. Op die manier worden de uitgangspunten voortdurend bewaakt en zo nodig proactief bijgesteld.

Het contract heeft een looptijd van 2 jaar en kan daarnaast nog twee maal met een jaar worden verlengd.