home > Nieuws > BUKO Relatiedag 2018

BUKO Relatiedag 2018.

19
09

Donderdag 13 september 2018 heeft in Rotterdam de derde editie plaatsgevonden van de BUKO Relatiedag.

De dag begon met een kop koffie in de Gerard Kerkum Boardroom in het Maasgebouw van stadion De Kuip. Vervolgens kregen alle aanwezigen een rondleiding in De Kuip waar zij door de spelerstunnel mochten lopen, op het 'heilige gras' mochten staan en zelfs een kijkje kregen in de kleedkamer van de Feyenoordselectie. De rondleiding werd overigens verzorgd door gepensioneerde doch fanatieke Feyenoordsupporters die mooie verhalen en interessante feiten over Feyenoord en over het stadion wisten te vertellen. 

De rondleiding eindigde weer in de Gerard Kerkum Boardroom waar een uitgebreide lunch klaar stond. Dit bleek geen overbodige luxe omdat het na de lunch tijd was voor de sportieve activiteit van de dag. De aanwezigen werden namelijk verdeeld in verschillende teams om vervolgens per Tuk Tuk verschillende opdrachten uit te voeren en kennisvragen te beantwoorden in het centrum van Rotterdam. 

Na deze Tuk Tuk Challenge vond onder het genot van een borrel de prijsuitreiking plaats aan boord van rondvaartboot de Smaragd. Tijdens een vaartocht door de Rotterdamse haven werd de dag afgesloten met een dinerbuffet.  

Samen hebben we er weer een mooie dag van gemaakt. Op naar de volgende editie.