home > Nieuws > BUKO zorgt voor oorverdovend applaus bij de Dam tot Damloop

BUKO zorgt voor oorverdovend applaus bij de Dam tot Damloop.

Spandoek BUKO.

09
10

Afgelopen weekend was de 30e jubileumeditie van de Dam tot Damloop. De 65.000 deelnemers kregen van BUKO een geweldig applaus. Wat een top prestatie!

Opvallende actie van BUKO
De goede sfeer tijdens het evenement was te danken aan het prachtige weer en de grote hoeveelheid (ruim 250.000!) toeschouwers. Om deze toeschouwers een handje te helpen in hun aanmoedigingen, ontvingen zij handklappers van het BUKO promotieteam. Deze handklappers zorgde voor een oorverdovend applaus voor de deelnemers. De aanmoedigingsactie werd bekrachtigd door een opvallend reclamedoek van 9 bij 2 meter op de voetgangersbrug voor de finish. De boodschap: ‘iedereen krijgt van ons een geweldig applaus’ zorgde voor een extra adrenalinestootje voor de hardlopers.

BUKO levert voorzieningen bij Dam tot Damloop
Om dit druk bezochte evenement in goede banen te leiden leverde BUKO verschillende voorzieningen. BUKO Infrasupport leverde verkeersvoorzieningen waaronder 6 mobiele lichtkranten, meer dan 750 hekken, rijplaten en 29 parkeerverboden om te zorgen voor een goede doorstroming. ECO Toilet leverde 400 toilets en 180 plaszuilen en BUKO Huisvesting leverde 2 containers en 9 units die in gebruik werden genomen door de wedstrijdleiding en als EHBO-posten.