home > Nieuws > CHIO Rotterdam vindt partner in BUKO Infrasupport

CHIO Rotterdam vindt partner in BUKO Infrasupport.

03
07

BUKO Infrasupport verzorgt voor 2014 en 2015 de tijdelijke verkeersvoorzieningen voor het outdoor paardenevenement CHIO in Rotterdam. Het CHIO is het grootste paardenevenement van Nederland.

Het CHIO is het grootste internationale outdoor paardenevenement van Nederland waarbij disciplines als springen en dressuur op internationaal en nationaal niveau ruim vertegenwoordigd zijn. Zowel jonge rijders als rijders die al langer meegaan in deze wereld zijn present. Ook worden er tijdens het evenement verschillende demonstraties en shows gegeven. Omdat dit evenement elk jaar weer veel bezoekers trekt en het evenemententerrein in een druk gebied ligt is het van groot belang dat de juiste tijdelijke verkeersmaatregelen worden  getroffen. Het gebied om het evenemententerrein dient afgesloten te worden voor doorgaand verkeer. Naast de fysieke afzetting dienen hiervoor ook veel omleidingsborden ingezet te worden. Daarnaast biedt het CHIO haar bezoekers de mogelijkheid te parkeren op afstand om vervolgens met een pendelbus naar het evenement gebracht te worden. Hiervoor plaatst BUKO op de volledige ring van Rotterdam verwijsborden.
 
De afgelopen twee jaar heeft BUKO zich bewezen als een meedenkende partner. De organisatie van het evenement is erg tevreden over de samenwerking. Op zondag 22 juni is er dan ook een overeenkomst ondertekend waarin overeengekomen is dat BUKO tijdens de edities 2014 én 2015 de verkeersmaatregelen verzorgt. Wij zien de samenwerking met dit prestigieuze evenement in de toekomst vol vertrouwen tegemoet.