home > Nieuws > InfraTech 2019

InfraTech 2019.

07
12

Van dinsdag 15 januari t/m vrijdag 18 januari 2019 is BUKO Infrasupport te vinden op de InfraTech 2019.

Onze medewerkers heten je van harte welkom op onze stand 1.324. Onder het genot van een hapje en een drankje praten onze medewerkers je graag hoe zij dagelijks werken aan de veiligheid van wegwerkers en weggebruikers. Maar je bent uiteraard ook welkom om gewoon even bij te praten. 

Kraak de Kluis

Om te vieren dat onze organisatie de laatste jaren sterk gegroeid is pakken we extra uit tijdens de InfraTech. Met ons Kraak de Kluisspel. Kraak jij de code dan win je een Ipad. Maar ook als je de code niet kraakt ga je niet met lege handen naar huis. 

InfraTech

Op de InfraTech ontmoet je professionals uit de sector. De vakbeurs is hét kennisplatform waar opdrachtgevers, aannemers, ingenieursbureaus en toeleveranciers laten zien waarom de Nederlandse infrasector al jarenlang tot de wereldtop behoort. De beursvloer is ingedeeld in vier overzichtelijke thema's die een segment binnen de infrastructuur vertegenwoordigen. De thema's zijn: infra, water & riolering, openbare ruimte & mobiliteit en infra & innovatie. 

Tijden & bereikbaarheid

De InfraTech is geopend op dinsdag 15 januari van 10:00 - 18:00 uur, woensdag 16 januari van 10:00 - 21:00 uur, donderdag 17 januari van 10:00 - 18:00 uur en vrijdag 18 januari van 10:00 - 16:00 uur. 

Ahoy bevindt zich op 5 minuten loopafstand van het metro- en busstation Zuidplein. Parkeren kunt u op het eigen parkeerterrein van Rotterdam Ahoy € 13,00 per auto. 

Meer informatie over de bereikbaarheid van Rotterdam Ahoy, de parkeermogelijkheden en het openbaar vervoer in Rotterdam vind je hier: infratech.nl/bezoekers/reis--verblijf

Aanmelden

U kunt zich gratis aanmelden via de volgende link: infratech.nl.