home > Nieuws > InfraTech 2019

InfraTech 2019.

07
12

Van dinsdag 15 januari t/m vrijdag 18 januari 2019 is BUKO Infrasupport te vinden op de InfraTech 2019.

Onze medewerkers heten je van harte welkom op onze stand 1.321. Onder het genot van een hapje en een drankje vertellen zij jou graag meer over hoe zij dagelijks werken aan de veiligheid van wegwerkers en weggebruikers en wat zij eventueel voor jou kunnen betekenen. Uiteraard ben je ook welkom om gewoon even bij te praten. 

Kraak de Kluis

Tijdens deze editie van de InfraTech pakken we extra uit met ons Kraak de Kluisspel. Kraak jij de kluis dan win je een leuke prijs. Ook als dit niet lukt ga jij niet met lege handen naar huis. Daarnaast verloten wij dagelijks onder alle deelnemers een rondvlucht boven Rotterdam

InfraTech

Op de InfraTech ontmoet je professionals uit de sector. De vakbeurs is hét kennisplatform waar opdrachtgevers, aannemers, ingenieursbureaus en toeleveranciers laten zien waarom de Nederlandse infrasector al jarenlang tot de wereldtop behoort. De beursvloer is ingedeeld in vier overzichtelijke thema's die een segment binnen de infrastructuur vertegenwoordigen. De thema's zijn: infra, water & riolering, openbare ruimte & mobiliteit en infra & innovatie. 

Tijden & bereikbaarheid

De InfraTech is geopend op dinsdag 15 januari van 10:00 - 18:00 uur, woensdag 16 januari van 10:00 - 21:00 uur, donderdag 17 januari van 10:00 - 18:00 uur en vrijdag 18 januari van 10:00 - 16:00 uur. 

Ahoy bevindt zich op 5 minuten loopafstand van het metro- en busstation Zuidplein. Parkeren kunt u op het eigen parkeerterrein van Rotterdam Ahoy € 13,00 per auto. 

Meer informatie over de bereikbaarheid van Rotterdam Ahoy, de parkeermogelijkheden en het openbaar vervoer in Rotterdam vind je hier: infratech.nl/bezoekers/reis--verblijf

Aanmelden

U kunt zich gratis aanmelden via de volgende link: infratech.nl.