home > Nieuws > Maatregelen | Voor een veilige (werk)omgeving

Maatregelen | Voor een veilige (werk)omgeving.

19
03

Voor uw gezondheid en de gezondheid van onze medewerkers nemen wij uiteraard de nodige maatregelen die bijdragen aan het voorkomen / beperken van de verdere verspreiding van het coronavirus:

  1. Al onze medewerkers zijn verzocht zich aan de voorzorgsmaatregelen van het RIVM te houden
  2. Onze vestigingen zijn normaal geopend maar zijn in fysieke bezetting afgeschaald
  3. De medewerkers die op afstand kunnen werken doen dit vanuit huis
  4. Persoonlijk contact met elkaar maar ook met u als relatie wordt zoveel als mogelijk vermeden
  5. Alle interne en externe afspraken zijn geannuleerd of verplaatst 
  6. Noodzakelijke afspraken vinden waar mogelijk digitaal plaats  

Bereikbaarheid
Wij streven ernaar om onze dienstverlening zo veel als mogelijk voort te zetten op de manier die u van ons gewend bent. Wij zijn telefonisch en via e-mail goed bereikbaar. Wij kunnen echter niet voorkomen dat het soms wat langer duurt voordat u de juiste medewerker aan de lijn krijgt. Wij vragen daarvoor uw begrip. 

Wees voorbereid
We hopen natuurlijk allemaal snel op betere tijden. Mocht het zover zijn dan zullen naar verwachting veel uitgestelde, stilgelegde en geplande projecten snel (weer) van start gaan. De hieruit voortkomende drukte zoals binnen het wegbeheer, binnen onze organisatie en wellicht binnen uw eigen organisatie kan tot extra tijdverlies leiden. Om dit extra tijdverlies te voorkomen of te beperken raden wij u aan na te gaan of er voor uw project(en) verkeersplannen opgesteld moeten worden. En of er TVM-vergunningen aangevraagd moeten worden. Deze werkzaamheden kunnen wij namelijk in veel gevallen nu al voor u verzorgen.

Zo zijn we ook nu samen onderweg naar veiligheid.