home > Nieuws

Officiële naamswijziging Visser Infra Service.

22
12

ASSEN, 22 december 2016 – Een jaar na de overname van Visser Infra Service Assen gaat de vestiging verder onder de naam BUKO Infrasupport Regiovestiging Assen. Met deze naamswijziging versterkt BUKO Infrasupport haar positie in het Noord Oosten van Nederland.

Begin januari heeft BUKO Infrasupport de activiteiten van Visser Infra Service overgenomen om haar positie in het Noord Oosten van Nederland te versterken en uit te bouwen. Het afgelopen jaar is gebruikt om procesverbeteringen door te voeren en de dienstverlening te optimaliseren waarbij de kwaliteit en de belangen van de klant voorop bleven staan. Vanaf 1 januari 2017 kan de markt ook in deze regio rekenen op de herkenbare en betrouwbare dienstverlening van BUKO Infrasupport. De komende periode worden kantoor, materieel en materialen aangepast aan de huisstijl. Medewerkers blijven bereikbaar via de bestaande telefoonnummers en e-mailadressen.

Martin Meerkerk, directeur BUKO Infrasupport: “De naamswijziging draagt bij aan een betere en duidelijkere positionering van onze organisatie als landelijke dienstverlener in tijdelijke verkeersmaatregelen.”