home > Nieuws > Tour de France 2015 met medewerking van BUKO Infrasupport

Tour de France 2015 met medewerking van BUKO Infrasupport.

Tour de France wegafzettingen BUKO Infrasupport .

10
07

BUKO Infrasupport heeft een mooie bijdrage kunnen leveren aan de verkeersvoorzieningen betreffende het ‘monument’ de Tour de France.

Tour de France 2015 met verkeersmaatregelen van BUKO Infrasupport 

De editie van 2015, die van start ging in dé fietsstad bij uitstek, Utrecht, is een waar spektakel geworden. BUKO Infrasupport heeft een mooie bijdrage kunnen leveren aan de verkeersvoorzieningen betreffende dit ‘monument’ in de sportgeschiedenis. Vestiging Rhoon en vestiging Utrecht van BUKO Infrasupport konden met hun intensieve voorbereiding bijdrage leveren aan de afzettingen en omleidingen
van de Tour de France 2015.

Grand Départ Utrecht            

Van 1 tot en met 5 juli stond Utrecht in het teken van le Grand Départ van de Tour de France. Het spreekt voor zich dat een evenement van deze omvang op heel veel fronten en zeker voor het verkeer een behoorlijke impact heeft op de stad Utrecht. Onze vestiging Utrecht heeft hier een leuke opdracht aan overgehouden en heeft laten zien dat ze een dergelijk evenement aankan.

Doorkomst Rotterdam    

Precies vijf jaar na de Grand Depart vanuit Rotterdam doet de Tour de France opnieuw onze havenstad aan. Onderweg naar Neeltje Jans reed op 5 juli 2015 de tourkaravaan vanuit Capelle aan den IJssel naar hartje Rotterdam. Op het Vasteland bij de Erasmusbrug stond een hele delegatie van BUKO Infrasupport vestiging Rhoon klaar om direct na het eerste sein de verkeersmaatregelen te verwijderen en het verkeer weer de ruimte te geven.

We hebben met onze vakmannen een mooie 'Tour' neergezet. Veilig, netjes en goed. Bedankt mannen!

Wilt u de verkeersmaatregelen bij uw evenement laten verzorgen door BUKO Infrasupport? Voor meer informatie neemt u contact op met 010 5015400.