home > Over BUKO Infrasupport > Bedrijfsprofiel

Wij zijn BUKO Infrasupport.

Wegwijs in verkeersvoorzieningen

Onze missie

BUKO Infrasupport blinkt uit in het ontzorgen van haar afnemers op het gebied van (tijdelijke)verkeersmaatregelen zoals wegafzettingen en omleidingen. Wij doen dat op een creatieve manier met oog voor detail. De wensen van de klant én wegbeheerders worden daarmee verenigd waarbij de doorstroming voor het verkeer en veiligheid voor weggebruikers en (eigen) medewerkers centraal staan.

Onze werkwijze

BUKO Infrasupport voert een beleid en handelt als een organisatie die met betrekking tot Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) vertrouwd kan worden. Het creëren en handhaven van veilige en milieuverantwoorde arbeidsomstandigheden zijn in onze organisatie geïntegreerde doelstellingen. Wij streven naar een continue verbetering op het gebied van Veiligheid, Gezondheid en Milieu.

Bekijk hier de PDF van onze Kwaliteit beleidsverklaring

Bekijk hier de PDF van onze VGM beleidsverklaring

Meer informatie

Wilt u meer informatie over tijdelijke of permanente verkeersvoorzieningen of een specialist spreken?

Neem direct contact op met ons of stuur uw vraag per mail via het contactformulier op deze pagina.

010 - 501 54 00


Onze visie

BUKO Infrasupport verbetert als servicegerichte dienstverlener voortdurend haar kwaliteitsniveau. Hiermee maken we op ons vakgebied het verschil en blijven we de beste. Het is onze ambitie om tot 2020 te groeien naar een organisatie met een landelijke dekking door het aantal vestigingen uit te breiden. Hierbij zetten wij onze kernwaarden veiligheid, snelheid, flexibiliteit, (klant)vriendelijkheid en betrouwbaarheid in. Onze praktische instelling en doenersmentaliteit is daarbij van doorslaggevend belang.

Bekijk hier de PDF van onze brochure

BUKO Pluspunten

 • contact-white

  één aanspreekpunt

 • wallet-white

  financieel solide partner

 • list-white

  compleet dienstenpakket

 • rules-white

  VCA en ISO gecertificeerd