home > Over BUKO Infrasupport > Geschiedenis

Onze geschiedenis.

Jarenlange ervaring in grond-, weg-, waterbouw én verkeersvoorzieningen

 

Begin jaren 90 startte Handelsonderneming de Joode in de verkoop van gereedschappen voor de stratenmakerij en wegenbouw. Al snel werd dit uitgebreid met de verkoop en verhuur van verkeersmaatregelen. Het werkgebied groeide door op een juiste manier in te spelen op kansen met de sterke ondernemersgeest van de oprichter in de groeiende infrastructuur rond Rotterdam. Eind jaren 90 werd de verhuur van materialen voor het veilig afzetten bij wegwerkzaamheden steeds belangrijker. Vanuit de vestiging in Rhoon werd de dienstverlening in verkoop en verhuur van verkeersvoorzieningen verder ontplooid. Handelsonderneming de Joode werd in 2000 onderdeel van BUKO en ging in 2005 verder onder de naam BUKO Infrasupport.

 

Inmiddels is BUKO Infrasupport uitgegroeid tot een organisatie met 8 vestigingen; Assen, Beverwijk, Den Haag, Eindhoven, Ochten, Rhoon, Utrecht en Zwolle.

Begin 2016 werd Visser Infra Service uit Assen overgenomen en sinds januari 2017 wordt ook hier de naam BUKO Infrasupport gevoerd. Met deze 8e vestiging in Assen is onze ambitie om een landelijke dekking te realiseren waarheid geworden.

 

De komende jaren gaan we de focus leggen op de kwaliteit van onze dienstverlening. Hierdoor kunnen we een nóg betere partner voor onze klanten worden. We zijn de afgelopen jaren gegroeid door gewone dingen ongewoon goed te doen. Dát is de kern van ons succes!

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Neem direct contact op met onze specialisten of stuur uw vraag per mail via het contactformulier op deze pagina.

010 - 501 54 00