home > Referenties > A. van Rijckevorselweg Capelle aan den IJssel
Sluitenfull-screen Bekijk fullscreenfull-screen Slideshowplay

A. van Rijckevorselweg Capelle aan den IJssel

De Abram van Rijckevorselweg (AVR) is een belangrijke verkeersader van Capelle aan den IJssel. Om de doorstroming op de AVR en aangrenzende kruispunten te verbeteren, zijn verschillende knelpunten aangepakt. De eerste twee weken van september was de Abram van Rijckevorselweg afgesloten voor al het verkeer vanaf het Capelseplein tot de Couwenhoekseweg. Het verkeer werd door de afzetting van BUKO Infrasupport zo effectief mogelijk omgeleid via de Hoofdweg en de Prins Alexanderlaan.

Wethouder Van Sluis was zeer te spreken over BUKO Infrasupport wat betreft de genomen maatregelen en de verkeersregelaars. Door goede maatregelen en duidelijke omleidingen heeft het handhaving team al hun tijd kunnen investeren in andere werkzaamheden.

Van maandag 1 september t/ m zaterdag 14 september is de Abram van Rijckevorselweg geheel afgesloten geweest voor doorgaand verkeer. Op de kruispunten met de Slotlaan/ Schenkelse Dreef en Rivierweg/ Kanaalweg zijn de recht doorgaande rijstroken op de Abram van Rijckevorselweg verdubbeld. Daarnaast zijn de opstelstroken verlengd, ook het wegvak Abram van Rijckevorselweg tussen de Slotlaan/ Schenkelse Dreef en het Capelseplein onderging een metamorfose.

De werkzaamheden aan de Abram van Rijckevorselweg worden uitgevoerd om de bereikbaarheid van de oostzijde van de regio Rotterdam te verbeteren.

meer informatie

Wilt u meer weten over dit project? Neem direct contact op met ons of stuur ons uw aanvraag per mail met onderstaand contactformulier.

phone 010 - 501 54 00