home > Referenties > Oostelijke doorverbinding fase 3
Sluitenfull-screen Bekijk fullscreenfull-screen Slideshowplay

Oostelijke doorverbinding fase 3

BUKO Infrasupport verzorgt voor opdrachtgever 'Aannemingsmaatschappij Van Gelder' de verkeersmaatregelen voor het project 'Oostelijke doorverbinding fase 3'. Dit houdt in dat BUKO Infrasupport de opdrachtgever volledig ontzorgt door het gehele pakket m.b.t. de verkeersmaatregelen op zich te nemen. Dit betekent: het ontwerpen van verkeersplannen, het bijwonen van overleggen tot de daadwerkelijke uitvoering van de verkeersmaatregelen. 

more

Aannemingsmaatschappij Van Gelder’ realiseert een nieuwe wegverbinding tussen de Parallelweg en de Noorderweg. Ook wordt de Noorderweg verbreed tussen de rotonde Ringvaartweg en de aansluitingen op de A9. Naast de aanleg van deze nieuwe weg wordt ook het groen en het water aangepast. De waterpartij, wat vroeger de ijsbaan was, wordt vergroot en zal er een park aangelegd worden.

De uitvoeringsperiode van dit hele project staat gepland van oktober 2012 t/m ca. september 2014. Het werk wordt gefaseerd uitgevoerd, zodat de bereikbaarheid van Beverwijk, Zaanstad en de Beverwijkse Bazaar gewaarborgd blijft.

more

meer informatie

Wilt u meer weten over dit project? Neem direct contact op met ons of stuur ons uw aanvraag per mail met onderstaand contactformulier.

phone 010 - 501 54 00