home > Referenties > Spinozaweg IJsselmonde Rotterdam
Sluitenfull-screen Bekijk fullscreenfull-screen Slideshowplay

Spinozaweg IJsselmonde Rotterdam

De Spinozaweg is één van de belangrijkste doorstroompunten van Rotterdam Zuid. De weg wordt intensief gebruikt door zowel doorgaand verkeer van en naar de snelwegen A15 en A29 als door stads- en streekbussen.

De verkeerssituatie wordt opnieuw ingericht tussen de Slinge en de Catullusweg. De herinrichting zorgt ervoor dat het profiel van de weg wijzigt. Zo komen er tussen de Victor Hugoweg en de Molenvliet in beide rijrichtingen twee rijstroken, in tegenstelling tot de huidige situatie. De kruisingen in dit traject worden bij de herinrichting veiliger gemaakt. Ook de parkeersituatie wijzigt.

De afzettingen van BUKO Infrasupport leiden het verkeer op dit moment in beide richtingen op één dubbele rijbaan. Door deze indeling is het mogelijk om één kant van het nieuwe weg in één fase af te ronden. Er volgen nog diverse fases zodat het hele stuk tot  de Catullusweg onder handen wordt genomen.

meer informatie

Wilt u meer weten over dit project? Neem direct contact op met ons of stuur ons uw aanvraag per mail met onderstaand contactformulier.

phone 010 - 501 54 00